Шарлотка, как в детстве: простой рецепт от Евгения Клопотенко

Рецептом шарлотки, яка за смаком нагадує ту, яку готували кожному у дитинстві, поділився відомий кухар Євген Клопотенко, пише “Наше місто”.

Інгредієнти:

  • 4 яйця
  • 150 грамів цукру
  • 160 грамів борошна
  • яблука «Білий налив» (за смаком)
  • кориця

Прриготування

Спочатку потрібно збити яйця з цукром до білої стійкої піни.

Далі — обережно всипати в суміш борошно і перемішати.

Потім нарізати яблука скибочками і посипати корицею.

Яблука з корицею додати у тісто та перемішати.

Форму для випічки змастити вершковим маслом та присипати борошном та вилити отриману суміш.

Запікати можна у мультиварці на режимі «Випічка» годину або у духовці при температурі 180 градусів.

Поделиться: