2500 грн за пару — не предел: сколько стоят коньки и защитные наборы в Днепре

hol

Цьогорічна зима не балує дніпрян снігопадами та морозами. Проте у місті створюють зимовий та святковий настрій самостійно. Магазини та ресторани облаштовують біля своїх закладів справжні фотозони, у декількох скверах за кошт меценатів вже встановили новорічні ялинки. До речі, в торгових центрах почали відкривати ковзанки. Оскільки професіоналами з фігурного катання ми не народжуємось, а стаємо. Тому без падінь точно не обійдеться. Тож журналісти «Наше місто» вирішили дізнатися, скільки у Дніпрі коштують ковзани та захист від ушкоджень під час падіння на льоду.

Як з’ясувалося, у Дніпрі не так багато місць, де можна купити ковзани офлайн. Їх буквально можна порахувати на пальцях однієї руки.

Тож ми завітали до спортивного магазину «Athletics». Асортимент ковзанів не дуже великий. Проте можна придбати як на дорослого, так і на дитину.

На дитячі ковзани ціни коливаються в межах 800 – 1300 грн за пару. Це акційні ціни. Без знижок їх вартість становитиме 1200-1600 грн. Тобто на 15-35% дорожче.

На ковзани для дорослих ціни на кілька сотень вищі — 1300-2200 грн. Це також акційні ціни. Тож без знижки вони теж коштуватимуть на 15-35% дорожче.

У продажу також є м’які чохли для леза ковзанів. Їх ціна 230 грн за пару.

Також продаються захисні набори, які складаються з наколінників, налокітників та захисту на зап’ястя. Їх вартість становить 700 грн. Можна також придбати окремо наколінники, наприклад. Їх ціна 600 грн.

Зауважимо, що під час повітряної тривоги магазин не працює.

Якщо хочете замовити онлайн, то тут проблем у вас точно не виникне. Оскільки є дуже багато інтернет магазинів з таким товаром, тому і вибір у вас буде більший.

Для прикладу в гіпермаркеті «Епіцентр» можна придбати ковзани як офлайн, так і онлайн.

Ціни на дорогі ковзани коливаються в межах 1800-2500 грн.

Не дорогі ковзани можна придбати і за 800 грн, і 1000 грн.

Ціни на захисні набори коливаються в межах 250-360 грн.

Виявляється, ковзани можна придбати в онлайн-магазині «Алло». Проте варто зауважити, що тут ковзани найдорожчі.

Ціни стартують від 1121 грн за пару. Найдорожчі ковзани там коштують майже 3000 грн.

Ціни на захисні набори коливаються в межах 300-1000 грн.

У будівельно-господарському гіпермаркеті «Нова лінія» також можна придбати ковзани. Ціни на ковзани там середні. В районі 1800-2100 грн за пару. Проте в наявності залишилось зовсім мало варіантів.

Тут захисних наборів не виявилось.