6 девайсів, які варто взяти із собою в подорож

xizobrazhenie 2023 08 25 225814321.png.pagespeed.ic .qjmrylikdq

Плануєте подорож Україною чи за кордон? Варто заздалегідь подбати про вміст валіз залежно від вибраного виду транспорту. У ній має знайтися місце не лише для одягу, але й для різноманітних пристроїв, які спростять вашу подорож та зроблять її більш комфортною. Що варто взяти із собою? Розповідаємо у статті.

Фен

Не в усіх хостелах та готелях у номері є фен. А користуватися загальним у коридорі не завжди буває зручно. Тому найкращий варіант — узяти із собою компактну дорожню модель. Зазвичай такі пристрої акуратно складаються та не займають багато місця у валізі. Тож у вас буде можливість у будь-який момент посушити волосся.

Повербанк

Без портативного акумулятора краще не відправлятися в подорож. Адже не завжди у вас буде можливість зарядити свої гаджети від стандартної розетки. Особливо це стосується тих, хто збирається в туристичний похід. На випадок форс-мажорних ситуацій варто мати поруч компактний повербанк.

Сучасні портативні акумулятори обладнані ліхтариками, мають міцний корпус та спеціальне антиковзке покриття. Від них можна заряджати одразу декілька девайсів.

Навушники

Без цього аксесуара важко уявити атмосферну подорож будь-яким різновидом транспорту. Ви можете слухати улюблені подкасти, музику, аудіокниги — і не заважати оточенню. Навушники з активним заглушенням шуму дають змогу добре поспати в автобусі чи поїзді.

Для тривалої подорожі можна вибрати дротові моделі, які не потребують постійного заряджання.

Мінікавоварка

Якщо ви не уявляєте свого ранку чи вечора без чашки ароматної кави, виробники кавоварок уже зробили портативний варіант. Є автомобільні моделі, які працюють від прикурювача.

Також доступні для придбання девайси на батарейках. У них потрібно лише покласти капсулу з кавою, залити воду та клацнути кнопку запуску. У вашій термочашці буде свіжий та ароматний напій.

Ігрова приставка

Щоб тривала поїздка до локації пройшла веселіше, варто взяти улюблений ігровий девайс із завантаженими іграми. Якщо ще не маєте компактної портативної консолі, то можна купити PSP у Алло.

Цей девайс допоможе тим, хто подорожує з дітьми різного віку. Непосидючим дітлахам важко довго всидіти на одному місці. Ігрова приставка не дасть нудьгувати, а занурить у цікавий світ геймінгу.

Сонячна батарея

Пристрій, який більше знадобиться активним туристам. Якщо ви відправляєтеся в похід, то в процесі руху лісами, галявинами та горами майже весь час перебуватимете на відкритій місцевості. Це дає змогу заряджати панель сонячним промінням, після чого можна підживити й ваші гаджети. Компактна сонячна батарея дає змогу залишатися на зв’язку з близькими, а також мати доступ до важливої інформації в інтернеті.

Вибирайте компактні пристрої, які можна скласти або зручно помістити в наплічник/валізу. Вони не заважатимуть під час подорожі, залишаючись максимально корисними.