Смертельна стрілянина у Дніпрі: жінці, яка була в Jaguar із загиблим, обрали запобіжний захід

photo1694776178 1

У Дніпрі 29 серпня на проспекті Мазепи сталася смертельна стрілянина.

Новости Днепра про Смертельна стрілянина у Дніпрі: жінці, яка була в Jaguar із загиблим, обрали запобіжний захід


Патрульні Анастасія Жила та Єгор Звонков зупинили Jaguar за порушення правил дорожнього руху. Чоловік та жінка, які були в авто, почали грубити правоохоронцям, відмовлялися вийти з машини. В якийсь момент між учасниками події зав’язався словесний конфлікт, який згодом переріс у бійку. Загиблий почав бити патрульних, після чого і пролунали постріли. На жаль, поранення, які отримав чоловік, виявилися смертельними.

Наразі триває розслідування. Проти патрульного Єгора Звонкова відкрито кримінальне провадження. Його підозрюють в перевищенні службових повноважень та умисному вбивстві. Наразі правоохоронець знаходиться під цілодобовим домашнім арештом.

12 вересня 23-річній жінці, яка була в Jaguar із загиблим, слідчі повідомили про підозру за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу тощо).

Сьогодні, 15 вересня, у суді жінці обирали запобіжний захід.

Як повідомляє Суспільне, прокурор наполягав на нічному домашньому арешті для підозрюваної з 22:00 до 8:00.

Водночас жінка своєї провини не визнавала. Вона зазначила, що не збирається ухилятися від слідства та попросила відпустити її під особисте зобов’язання.

Нікуди втікати від правосуддя я не думала і не думаю. Я взагалі себе винною не вважаю, — сказала жінка.


У результаті суддя частково задовільнив прохання прокурорів. Підозрюваній обрали запобіжний захід на 60 діб – домашній арешт з 21:00 до 7:00.

Триває слідство.