Живет в элитном районе Днепра: стали известны подробности о девушке в черном, которая стоит на Европейском бульваре

divchyna 1

Таємнича дівчина з Дніпра, яка інтригувала містян своїми мовчазними акціями біля стовпа і раптовим зникненням, знову повернулася на Європейський бульвар. Яка причина такого захоплення, та де мешкає дивачка, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на Дніпровську панораму.

Згідно з повідомленням, причиною тривалого перебування біля стовпа не може бути відсутність житла. Дівчина мешкає в тихому елітному районі Дніпра. Сусіди розповіли, що звати її Вероніка і у цій квартирі вона живе з мамою. Мовляв, раніше між жінками виникали конфлікти, але наразі все спокійно. Люди помітили, що останнім часом дівчина почала вбиратися у одяг чорного кольору.

«Сім’я завжди була з дивакувата – і мама, і бабуся, доки була жива. Вероніка справді має проблеми із психікою, кілька років тому проходила лікування. Вона не працює, хоча вища освіта є. На що живуть – не знаю, на материнську пенсію, швидше за все», — розповіла сусідка.

Мама Вероніки знає про звичку доньки стояти біля стовпа, але не переймається з цього приводу.

«Ну і що, що стоїть біля стовпа – це не приватна територія, а державна земля. Вона громадянка України і має повне право стояти там, де хоче», — сказала мама дівчини.

Сама ж героїня цієї статті відмовилася від спілкування з журналістами. Сказала, що не потребує допомоги та швиденько зачинила двері.

Поделиться: