Чому варто користуватися Агроботом УУБ задля успішної реалізації вирощеного урожаю

xzobrazhennja 2023 11 08 180445047.png.pagespeed.ic .i1emptvdgu

Головним завданням кожного товаровиробника сільськогосподарської продукції є не тільки отримання максимального урожаю зернових чи технічних (нішевих) культур, але й максимально вигідна та прибуткова реалізація вирощеного урожаю. Сьогодні, використовуючи Агробот AgroMarket UUB, зазначених цілей можна досягти максимально швидко та з отриманням належного прибутку. Агробот від Української універсальної біржі стане персональним помічником для виробників сільськогосподарської продукції та її покупців, які намагаються купити пшеницю, кукурудзу, ріпак чи соняшник за оптимальною вартістю. На сторінках Агроботу в онлайн режимі публікуються дані щодо актуальних цін на різні види зернових та технічних культур як в окремому регіоні нашої держави, так і в Україні в цілому.

В чому особливості Агроботу від УУБ

Використання спеціалізованого інформаційного порталу – Агроботу Української універсальної біржі дозволяє його користувачам формувати відповідні заявки на купівлю чи продаж різноманітних сільськогосподарських культур, використовуючи при цьому актуальну інформацію щодо ціни, а також дані цінової та ринкової аналітики від українських експертів. На сайті Агроботу є багато цікавої та корисної інформації, проте головного перевагою порталу є об’єднання ринку (продавців продукції та її безпосередніх покупців) за допомогою однієї платформи.

Серед переваг Агроботу його користувачі відзначають:

  • можливість отримання ціни на ту чи іншу сільськогосподарську продукцію в конкретному регіоні всього лиш за допомогою декількох натискань на дисплей сучасного смартфона чи на клавіатуру персонального комп’ютера;
  • відсутність плати за використання Агроботу. Для того, щоб отримувати відповідну інформацію, кожен відвідувач сайту www.uub.com.ua повинен зареєструватися, а подальше використання функціоналу Агробота є цілком безкоштовним;
  • відсутність втручання веб-порталу у формування ціни. Кожен продавець, зазначаючи ціну на сою продукцію в опублікованій заявці, приймає відповідне рішення повністю самостійно і може в любий момент внести відповідні цінові корективи, вказавши більшу або меншу вартість/ціну виставленого на реалізацію лоту.

Аналогічні корективи може вносити і покупець, зважаючи на зміну закупівельних потреб чи суттєві коливання кон’юнктури ринку.

Найближчі перспективи удосконалення Агроботу

На сьогодні Агробот AgroMarket УУБ доступний тільки в Телеграмі, проте його розробники працюють над розширенням мережі використання інформаційного порталу та збільшенням асортименту сільськогосподарської продукції, яка може продаватися через веб-портал, включно з овочевими культурами, засобами захисту рослин, посівним матеріалом тощо.

Аналітичні розвідки та дослідження також будуть розширюватися. Це стосується не тільки цінового сегменту ринку, але й таких сфер як логістика та вартість послуг зі зберігання сільськогосподарської продукції, погодних умов тощо. вже сьогодні підписники Агроботу можуть використовувати дані інтерактивної карти з розміщеними на ній елеваторами, які забезпечують належне та довготривале зберігання вирощеного урожаю.